ONLINE VINDBAAR

Pinterest inrichten | Pinterest adverteren | Blog adviseur|  Virtueel Assistent | Bereik vergroten

Emmy Prins

Pinterest expert
Virtueel Assistent
Blog advies

Het inspiratieplatform Pinterest heeft meer dan 4 miljoen gebruikers in Nederland. Hier doen zij ideeën op voor hun volgende aankoop. Pinterest is dé visuele zoekmachine en staat op nr. 3 na Google en YouTube.

Pinterest kan een goede aanvulling zijn op jouw marketingmix. Pinterest draag bij namelijk bij aan de naamsbekendheid en zorgt voor meer verkeer naar jouw website. Pins hebben een lange levensduur waardoor zij over een paar weken, een paar maanden en zelfs over een aantal jaar ook nog goed vindbaar zijn.

Wanneer je aan de slag gaat met Pinterest is het van belang dat je een goede strategie toepast die is gebaseerd op zoekwoorden. Daarvoor zijn een goed gevulde website, mooi beeldmateriaal en nieuwe content, zoals bijvoorbeeld blogs, van belang.  

Ik kan jou helpen bij het inrichten of optimaliseren van je Pinterest account en het beheren hiervan. Door structureel te pinnen zal je account gaan groeien. Wil je snel een groot bereik realiseren dan is adverteren een goede optie. Ook dit kan ik voor je verzorgen.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.