Wie zijn wij

Wij zijn nuchtere ondernemers uit Drenthe. Wij werken allen zelfstandig,  maar ook graag samen. Wij zijn de marketing afdeling voor ambitieuze ondernemers. In te zetten als team, maar ook individueel als specialist. 

Zo heb je altijd de marketeer die bij de fase van je bedrijf past. 

Alle marketeers in het netwerk van Online Vindbaar, beschikken over eigen werkruimte. Maar komen uiteraard ook graag bij je over de vloer. 

 

Tjark Jan Wierenga Seo marketeer
Marketingplan schrijven | Marketing strategie | SEO advies | SEO uitvoering | SEO onderhoud | Seo training

Online vindbaar in Google, oftewel SEO, begint bij een strategisch marketingplan.

Een strategisch marketingplan is de basis voor ieder bedrijf hoe je het beste kan inspelen op de markt en hiermee je positie kan verstevigen. Vanuit dit plan kan dan een concreet communicatieplan worden gemaakt. Hiermee voorkom dat je bedrijf als een stuurloos schip op zee ronddobbert.

Als SEO en marketing strateeg ben ik volop bezig om bedrijven beter online zichtbaar te maken in zoekmachines. Dit varieert van kleine MKB bedrijven tot aan grote internationals, met uiteenlopende branches.

Als SEO en marketing strateeg ben ik volop bezig om bedrijven beter online zichtbaar te maken in zoekmachines. Dit varieert van kleine MKB bedrijven tot aan grote internationals, met uiteenlopende branches.

Wanneer jij op zoek bent naar marketingondersteuning om je online vindbaarheid te verbeteren, dan helpen wij je daarbij graag op weg.

Vincent Wiegers marketeer, websitebouw en beheer & hosting
Doelgroep bepaling | Ondersteuning op kantoor | Websitebouw | Websitebeheer | Hosting | Netwerkmarketing

Behoefte aan allround marketing ondersteuning? Uitvoerend, maar met visie? Moeite met het bijhouden van de ontwikkelen in de markt, en op het internet?
Als allround marketeer help ik ondernemers met het vinden van hun “waarom”.Daarnaast bouw, beheer, en host ik websites en online leeromgevingen (e-learnings).

Als allround marketeer help ik ondernemers met het vinden van hun “waarom”. Daarnaast bouw, beheer, en host ik websites en online leeromgevingen (e-learnings).

Mijn hart ligt bij innovatieve (MKB) bedrijven, die dicht bij de klant staan, en gaan voor eerlijke en oprechte dienstverlening.
Ben je op zoek naar praktische online ondersteuning? Neem dan contact op.

Kroeze & Maats SEA adverteren
Adverteren via Facebook en Instagram | Adverteren via LinkedIn | Adverteren via Google en YouTube |

Wij zijn Pascal Kroeze en Lars Maats, 22 jaar oud en trots eigenaar van Kroeze & Maats.  Beide gespecialiseerd in zowel Google als in Social media. Hierdoor bieden wij diensten van hoge kwaliteit aan.

Wij kunnen jouw onderneming verder helpen!
Jouw online statistieken inzichtelijk krijgen?
Beter vindbaar worden in de Google zoekresultaten?
Meer conversies genereren?
Adverteren op Google of social media?
Jouw naamsbekendheid verhogen?

Ciska Brink Animatievideo's
Animatievideomaker | Trainer | Instructional Designer | Ik ontwerp trainingen en maak animatievideo's.

Je weet dat video een goed idee is, maar hoe dan?

Wil je meer met sociale media, maar je wilt niet met je hoofd in beeld?

Heb je een boodschap die je helder en pakkend wilt brengen?

Animatievideo’s zijn het antwoord!

 

Ik maak ze, of ik leer jou om zelf animatievideo’s te maken.

Iedereen kan het en het is ontzettend leuk om te doen!

Als ik bezig ben met het maken van een animatievideo, vliegt de tijd. En waar ik mezelf meestal als generalist zie, word ik bij het maken van animaties ineens een enorme pietlut! Alles moet kloppen. Desnoods begin ik opnieuw.

 

Ik maak animatievideo’s die geschikt zijn als bedrijfsfilm, voor websites, als lesonderdeel in een (online) training of als reel, story, of bericht op sociale media.

Ik ben Eline Wierenga. Als contentmarketeer weet ik als geen ander wat het belang is van goede blog- en social media posts. Je kan mij inhuren voor het maken van een social media strategie en leuke posts.

Als contentmarketeer help ik jou om posts te maken die zullen blijven hangen bij de doelgroep. Als je interesse nu gewekt is, neem dan contact op met Online Vindbaar.

Social media is voor elke onderneming van belang. Alleen hoe pak je dit aan? Alles begint met een plan, een social media plan. 

Door social media kan je jouw bedrijf gemakkelijk online vindbaar laten maken. Door de juiste social media posts en blogs te plaatsen. Hiermee creëer je een grotere merkbekendheid en bouw je gemakkelijker een relatie op met je klant. 

Cick Geers

Je kunt op mij rekenen voor:
Teksten voor website | Persberichten | Blogs | Commerciële teksten | Brieven | Speeches | Teksten als je er zelf geen woorden voor hebt
Naar mijn website

Aan het schrijven van een goede tekst gaat namelijk veel gepraat vooraf. Om precies op papier te kunnen krijgen wat jij bedoelt, moet ik verder gaan dan alleen maar de informatie over het onderwerp waar ik over moet schrijven. Ik wil ook weten hoe jij het onderwerp beleeft, wat je wilt met je tekst. Wat moet de tekst teweeg brengen en wat juist niet?

Met mijn jarenlange ervaring op het gebied van communicatie, tekstschrijven en voorzien van een ondernemende instelling, was het voor niemand een verrassing dat ik besloot mijn vleugels uit te slaan als zelfstandige.

De keuze voor de naam ‘mrs.friday’ was een doordachte; het Engelse ‘girl friday’ staat voor een helpende hand, een loyale, flexibele medewerkster waar je altijd op kunt rekenen. Als het werk te veel wordt is de ‘girl friday’ daar om je weer uit de brand te helpen. Je kunt op haar vertrouwen, ze is er wanneer je haar nodig hebt en ze weet goed wat ze moet doen. Met een vette knipoog naar mijn eigen leeftijd, heb ik daar ‘mrs.friday’ van gemaakt!

Mijn uitgebreide praktische ervaring als tekstschrijver en communicatiemanager, onder andere opgedaan op de hoofdkantoren van gerenommeerde organisaties als DA Drogisten en Heembeton wordt uiteraard ondersteund door een goede theoretische basis. Die basis wordt regelmatig opgefrist door het volgen van diverse cursussen en workshops zodat ik altijd op de hoogte ben van de laatste en belangrijkste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Ik pak snel dingen op, pas mij vlekkeloos aan bij iedere organisatie en weet hoe ik de handen uit de mouwen moet steken om mijn opdrachtgever optimaal te ontzorgen. Dit alles, gecombineerd met mijn enthousiaste en vrolijke persoonlijkheid, maakt mij een echte mrs.friday!

Mick Lodder

Je kunt op mij rekenen voor:
SOLVM helpt MKB-ondernemingen met de inrichting en beheer van klantcommunicatie per email zodat zij blije klanten krijgen en meer omzet genereren.
Naar mijn website

Goede e-mailmarketing is onmisbaar voor een optimaal bedrijfsresultaat. Juist nu. Toch is het voor veel bedrijven steeds moeilijker om e-mailmarketing succesvol in te zetten. Daarmee missen ze enorme kansen om via e-mail meer omzet te behalen en een goede relatie op te bouwen met hun klanten. Dat is zonde en onnodig, want e-mail is vooral doen: starten, leren en verbeteren. En juist daar loopt het vaak spaak door complexe systemen, lange discussies over data en marketeers die steeds zelf het wiel moeten uitvinden. 

SOLVM is de eerste alles-in-één dienst waarmee je binnen no-time je e-mailmarketing automations up & running hebt zonder dat het je tijd en moeite kost. Jij zorgt voor content, wij regelen de rest. Van design en techniek tot verzenden op het ideale moment, op contactmomenten die er toe doen. Zo boek jij het meeste resultaat op de makkelijkste manier. Ga naar https://www.solvm.nl/ en bekijk de mogelijkheden en maandabonnementen.

Wij weten wat ervoor nodig is om te zorgen dat het werkt. De afgelopen 20 jaar hebben we honderden bedrijven geholpen om van hun e-mailmarketing een succes te maken. En we geloven dat het beter, sneller en makkelijker kan. Daarom SOLVM: de eerste e-mailmarketingservice waarmee je je e-mailmarketing in no time geregeld hebt.