ONLINE VINDBAAR

Een netwerk van creatieve
marketingprofessionals
die jou vooruit helpen.

Wie zijn wij

Wij zijn nuchtere ondernemers uit Drenthe. Wij werken allen zelfstandig,  maar ook graag samen. Wij zijn de marketing afdeling voor ambitieuze ondernemers. In te zetten als team, maar ook individueel als specialist. 

Zo heb je altijd de marketeer die bij de fase van je bedrijf past. 

Alle marketeers in het netwerk van Online Vindbaar, beschikken over eigen werkruimte. Maar komen uiteraard ook graag bij je over de vloer. 

 

Websitebouw

Wij bouwen, beheren en of hosten je nieuwe websites

SEO

Met Search Engine Optimalisatie zorgen we dat je vindbaar bent

SEA

Door middel van adverteren kom je direct in beeld bij potentiele klanten.

Grafisch ontwerp

Wij weten alles over huisstijlen, logo's en uw uitstraling. Zowel online als offline.

Webteksten

Wij schrijven, wat u niet onder woorden kan brengen.

Foto & Video

Onze foto - & videograaf helpt met het in beeld brengen van je bedrijf.

Vincent Wiegers marketeer, websitebouw en beheer & hosting
Doelgroep bepaling | Ondersteuning op kantoor | Websitebouw | Websitebeheer | Hosting | Netwerkmarketing

Behoefte aan allround marketing ondersteuning? Uitvoerend, maar met visie? Moeite met het bijhouden van de ontwikkelen in de markt, en op het internet?
Als allround marketeer help ik ondernemers met het vinden van hun “waarom”.Daarnaast bouw, beheer, en host ik websites en online leeromgevingen (e-learnings).

Als allround marketeer help ik ondernemers met het vinden van hun “waarom”. Daarnaast bouw, beheer, en host ik websites en online leeromgevingen (e-learnings).

Mijn hart ligt bij innovatieve (MKB) bedrijven, die dicht bij de klant staan, en gaan voor eerlijke en oprechte dienstverlening.
Ben je op zoek naar praktische online ondersteuning? Neem dan contact op.

Tjark Jan Wierenga Seo marketeer
Marketingplan schrijven | Marketing strategie | SEO advies | SEO uitvoering | SEO onderhoud | Seo training

Online vindbaar in Google, oftewel SEO, begint bij een strategisch marketingplan.

Een strategisch marketingplan is de basis voor ieder bedrijf hoe je het beste kan inspelen op de markt en hiermee je positie kan verstevigen. Vanuit dit plan kan dan een concreet communicatieplan worden gemaakt. Hiermee voorkom dat je bedrijf als een stuurloos schip op zee ronddobbert.

Als SEO en marketing strateeg ben ik volop bezig om bedrijven beter online zichtbaar te maken in zoekmachines. Dit varieert van kleine MKB bedrijven tot aan grote internationals, met uiteenlopende branches.

Als SEO en marketing strateeg ben ik volop bezig om bedrijven beter online zichtbaar te maken in zoekmachines. Dit varieert van kleine MKB bedrijven tot aan grote internationals, met uiteenlopende branches.

Wanneer jij op zoek bent naar marketingondersteuning om je online vindbaarheid te verbeteren, dan helpen wij je daarbij graag op weg.

Kroeze & Maats SEA adverteren
Adverteren via Facebook en Instagram | Adverteren via LinkedIn | Adverteren via Google en YouTube |

Wij zijn Pascal Kroeze en Lars Maats, 22 jaar oud en trots eigenaar van Kroeze & Maats.  Beide gespecialiseerd in zowel Google als in Social media. Hierdoor bieden wij diensten van hoge kwaliteit aan.

Wij kunnen jouw onderneming verder helpen!
Jouw online statistieken inzichtelijk krijgen?
Beter vindbaar worden in de Google zoekresultaten?
Meer conversies genereren?
Adverteren op Google of social media?
Jouw naamsbekendheid verhogen?

Ciska Brink Animatievideo's
Animatievideomaker | Trainer | Instructional Designer | Ik ontwerp trainingen en maak animatievideo's.

Je weet dat video een goed idee is, maar hoe dan?

Wil je meer met sociale media, maar je wilt niet met je hoofd in beeld?

Heb je een boodschap die je helder en pakkend wilt brengen?

Animatievideo’s zijn het antwoord!

 

Ik maak ze, of ik leer jou om zelf animatievideo’s te maken.

Iedereen kan het en het is ontzettend leuk om te doen!

Als ik bezig ben met het maken van een animatievideo, vliegt de tijd. En waar ik mezelf meestal als generalist zie, word ik bij het maken van animaties ineens een enorme pietlut! Alles moet kloppen. Desnoods begin ik opnieuw.

 

Ik maak animatievideo’s die geschikt zijn als bedrijfsfilm, voor websites, als lesonderdeel in een (online) training of als reel, story, of bericht op sociale media.

Eline Wierenga Social Media Content
Contentmarketeer | social media plan | social media strategie | Creëren, bedenken en beheren van uw social media kanalen

Ik ben Eline Wierenga. Als contentmarketeer weet ik als geen ander wat het belang is van goede blog- en social media posts. Je kan mij inhuren voor het maken van een social media strategie en leuke posts.

Als contentmarketeer help ik jou om posts te maken die zullen blijven hangen bij de doelgroep. Als je interesse nu gewekt is, neem dan contact op met Online Vindbaar.

Social media is voor elke onderneming van belang. Alleen hoe pak je dit aan? Alles begint met een plan, een social media plan. 

Door social media kan je jouw bedrijf gemakkelijk online vindbaar laten maken. Door de juiste social media posts en blogs te plaatsen. Hiermee creëer je een grotere merkbekendheid en bouw je gemakkelijker een relatie op met je klant. 

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.